ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας, είμαστε κοντά σας να σας εξυπηρετήσουμε με την καινούργια σας επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 807 9097.

Ο πελάτης μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρει το λόγο και χωρίς επιβάρυνση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει μέσω της υπηρεσίας Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ Courier. Η επιστροφή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να επιστραφεί χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.

Επιλογές επιστροφής:

  1. Αλλαγής με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

  2. Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Στην περίπτωση επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία γίνεται μέσω κατάθεσης, το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ή Πειριαώς δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης. Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα, που επιμεριζόμαστε από την συναλλαγή.